Nieuws

Importheffing op Chinese zonnepanelen een feit
Het was eigenlijk al wel bekend, maar nu is het officieel: na de Verenigde Staten gaat ook Europa extra kosten berekenen voor de import van Chinese zonnepanelen. Was er eerst nog onduidelijkheid over een naheffing, nu kunnen we u geruststellen: u hoeft voor uw zonnepanelen geen naheffing te betalen. Eventuele kosten zijn voor rekening van Oskomera Home Solar. Meer informatie

Zonnepanelen: wie teruglevert aan het net is ondernemer
Volgens de Belastingdienst bent u ondernemer als u energie teruglevert aan het net. Dat kan betekenen dat u over die energie btw moet afdragen. In de praktijk blijkt dat gelukkig mee te vallen en hoeft u alleen actie te ondernemen als de regeling voor u gunstig uitvalt. De regeling is interessant voor degenen waarbij de installatie vanaf 20 juni 2013 heeft plaatsgevonden.  Meer weten? Lees er alles over op onze website.

Ronde 3 gesloten

Op 6 juni 2013 hebben wij de derde ronde van 123zonne-energie gesloten. Heeft u vragen over het sluiten van deze ronde? Neemt u dan contact op met ons 123zonne-energie team via 033-450 7750. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 16.30 uur en helpen u graag verder.

Wilt u op de hoogte blijven van komende rondes? Laat uw emailadres achter via Blijf op de Hoogte!

Praat mee op onze community

Blijf op de hoogte en praat mee over de laatste ontwikkelingen rond 123zonne-energie op onze energie community. Het is ook de plek waar deelnemers aan 123zonne-energie via blogs, foto's en video's hun kennis en ervaring met u delen.

Zij hebben al zonnepanelen: